maanantai 25. elokuuta 2008

Työpäivä

Back to the office.

Palasin tänään työn ääreen. Kesäloman aikana toimistorakennuksesta oli hävinnyt pysäköintipalvelu, mutta niin olivat vartijatkin, joten sain kuin sainkin muljutettua autoni pysäköintihalliin lomailevien työkavereideni paikoille. Jotenkin en usko että tuurini sillä rintamalla jatkuu... Yläkerrasta palatessani hissin tilaaminen ei tuntunut toimivan joten eikun viisitoista kerrosta portaita alas.

Kesälomani aikana kannettavan tietokoneeni näyttö pimeni. Kone toimi aivan mainiosti erillisen näytön kanssa, mutta oma näyttö ei ollenkaan. Soitin valmistajan paikalliseen puhelintukeen ja koin jotain eksoottista. Puhelintuesta sain ohjeita puhelimitse ja ruuvimeisselin avulla purin läppärini ohjeiden avulla osiin, jolloin tarkistettiin johtojen liittimiä jne. Homma ei (tietenkään!) auttanut, vaan huomenissa paikanpäälle tulee asentaja takuu-varaosien kanssa. Suomessa tuskin asiakasta pyydettäisiin purkamaan tietokonetta palasiksi, takuuehtoja rikkomatta ainakaan...

Työpäivän päätteeksi kävin lääkärillä välitarkastuksessa, jossa tohtori ohjeisti, että töitä saa tehdä istuallaan vain puoli tuntia kerrallaan. Sitten täytyy mennä kävelylle. Ja lämpöisessä uima-altaassa, mielellään porealtaassa, pitää viettää mahdollisimman paljon aikaa. Ainakin kahdesti päivässä ja sen päätteeksi pitää selkään sivellä lämmittävää voidetta.

Pitää varmaan hommata au pair tai joku muu ranskalainen sisäkkö sitä virkaa toimittamaan. Naapurin ukko ei todellakaan kelpaa.

1 kommentti:

Virpi kirjoitti...

Täällä on muuten jo ihan syksy ja kuten kerroin, kaivoin pienille pojille jo pitkät kalsarit...saa nähdä kelpaavatko huomiseksi liikuntapäiväksi. Tulee mieleen se elokuva Villahousupakko.