perjantai 22. elokuuta 2008

Makoilu jatkuu

Telkkaria on tullut katseltua juu.

Pirates of the Caribbean 2: Dead Man's Chest, Pirates of the Caribbean 3: At Worlds End, 1408, Vantage Point, Super Structures: world's biggest shipyard, Final Destination 2, Grindhouse: Planet Terror, Number 23, Bowling for Columbine, Groundhog Day, There Will Be Blood, Jon Steward Show, E! True Hollywood Stories: Charlize Theron, How It's Made: Rubber stampers, No Country For Old Men, 10 Items Or Less ja muutama muu jo unhoon painunut taidenautinto on takana.

Tulevien päivien ohjelmistossa on edessä ainakin: The Spiderwick Chronicles, Slither, Pan's Labyrinth, Perfume; The Murderers Story. Viimeisenä JA vähäisimpänä mainittakoon naapurin-ukon ystävällisyyttään lainaama Mdrasath Mushagben, osa 1.

Tuskin maltan odottaa.

Kun (jos) tästä vielä nousen, niin menen IMAX teatteriin, ostan 2 litran kolpakon kokakolaa, 8 litran ämpärin karamelli-popkorneja ja vatillisen natchoja, tupla-cheddarilla ja ISTUN katsomassa terävälaatuisia laatuelokuvia isolta, isolta kankaalta.

Nyt ymmärrän miksi leffakriitikot on aina niin negatiivisia.

Tjaa, Showtime Actioniltä alkaakin just sopivasti näköjään Kurt Russelin kulttiklassikko Escape From L.A.... jos vaikka vähänaikaa...

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

No kuulostaapa aika hurjalta tuo taidetarjonta. Mikset ottaisi vaikkapa Titanicia ja jotain hempeitä pukudraamoja 1800-luvun Englannista ;-) Mutta nuo valintasi lienee poistavat selkäkivun paremmin.

Hienoa, että naapurin ukkeli käy sinua auttamassa...ehkä olet joitakin dirhameita hänelle velkaa huolenpidosta - hän jos kuka huomaa rahanlähteen. Mutta mitäpä se haittaa, jos hyöty on molemminpuolinen. Että terkkuja vaan.

Tuomo Kulomaa kirjoitti...

Kello on vartin yli 12 illalla ja ping-pong! Naapurin ukko tulee lainaamaan saksia!

Tänään aiemmin (ping-pong!) se toi rasiallisen taateleita.

Mitähän seuraavaksi? Hevosen pää?

Taidetarjonta ei ole paikallisessa videovuokraamossa kovin kaksista. "Vaihda vapaalle Ferris" tulee kuulemma videolle "kohta". Eihän siitä leffasta nyt olekaan vasta kuin jotain reilu 20 vuotta...

Anonyymi kirjoitti...

olisit ottanut multa niitä sarjoja...
-joonas